Workshop voorwaarden

vorige

Betaling:
Belangrijk is dat u uiterlijk twee weken van tevoren aan ons doorgeeft hoeveel personen er aanwezig zullen zijn en welke workshop u wilt volgen.
Er zal een aanbetaling worden gevraagd van 25 % van de totaalprijs en de 15 euro van het Starttarief , die uiterlijk 10 dagen voor de datum voldaan zal moeten zijn.
Het resterende bedrag dient op de dag zelf contant betaald te worden of per bankbetaling waarbij het bedrag uiterlijk 48 uur voor de workshop-datum op onze rekening is overgemaakt.
Eventuele aankopen van de cadeautafel dienen direct contant betaald te worden.

Afzeggen of verzetten van de workshop moet uiterlijk 1 week van tevoren gebeuren.
U kunt uiterlijk twee weken voor de datum uw workshop afzeggen zonder extra kosten. Wanneer u 2 tot 10 dagen voor de datum uw workshop afzegt vervalt uw recht op teruggave van uw aanbetaling.
Wanneer u minder dan 48 uur voor de datum afzegt, zal het gehele bedrag van de geboekte workshop bij u in rekening worden gebracht minus de  15,00 euro van het Starttarief.

Privacy:
Wij houden ons  het recht voor om foto`s te maken tijdens de workshop en deze  eventueel te gebruiken voor promotionele doeleinden.(plaatsing op de website en/of folder).  Mocht U daar ernstige bezwaren tegen hebben  wilt U dit dan kenbaar maken aan ons. Natuurlijk ligt onze aandacht bij deze foto`s op de producten en de activiteit. Uw privacy en die van de aanwezige deelnemers zullen wij respecteren.

vorige