Workshops 

Workshop bij u thuis
Wilt u graag een creatieve middag of avond waar u de deur niet voor uit hoeft?
Boek dan één van onze workshops en wij verzorgen een creatieve en gezellige middag of avond bij u thuis. Het is ook mogelijk om de workshops te laten plaatsvinden op een andere locatie van uw keuze, denk hierbij aan verenigingen, scholen, bedrijven of feestlocaties.

Wij geven workshops tot in een straal van 40 km rondom Apeldoorn. Andere locaties in overleg mogelijk met vergoeding van reiskosten. kinderworkshop memdoeken

Hoe werkt het:

Wij komen met al onze spullen naar de locatie van uw keuze. U hoeft zelf bijna niets te regelen.
Het enige wat wij van u vragen is dat u zorgt voor een ruime tafel en genoeg stoelen voor iedereen om te kunnen zitten en voldoende verlichting indien de workshop s`avonds is.

Wij nemen naast al het creatieve materiaal ook een tafelkleed mee, zodat uw tafel beschermd blijft tegen eventuele verf- of lijmspetters.
Wel willen wij u erop wijzen dat u echter wel zelf verantwoordelijk bent voor de bescherming van de meubels en de vloer en dat wij enkel en alleen de materialen en begeleiding verzorgen.

Bij kinderworkshops nemen wij ook kliederschorten mee voor bescherming van de kleding van de kinderen. (tip: zet ook op de uitnodiging dat er een creatieve bezigheid zal worden gedaan i.v.m. de kleding)
Wanneer de aanwezige volwassenen met de kinderen mee knutselen dan tellen zij als deelnemer en dit moet dan ook van tevoren worden aangegeven.

Kortingen / cadeau:
De Jarige bij een kinderworkshop mag een cadeau uitkiezen uit de Feestmand i.p.v. de 10% gastvrouwkorting.
Tijdens een kinderverjaardag zal er geen voorbeeld tafel worden neergezet.

TIP: Informeert U bij het boeken van een workshop naar de combinatie mogelijkheden m.b.t. bijpassende uitnodigingen en/of traktaties. Wellicht geeft U dat recht op een combinatiekorting.

Korting voor de gastvrouw:
Als gastvrouw is het natuurlijk leuk om korting van 10% op haar eigen product van de workshop te krijgen.
Wij vragen de gastvrouw om toestemming om een door ons verzorgde cadeau- en voorbeeldtafel te laten plaatsen op de locatie. Het voordeel van deze tafel is oa dat de deelnemers ideeën op kunnen doen en zo creatieve inspiratie opdoen. Gaat de gastvrouw hier mee akkoord, dan ontvangt zij 10% korting op haar product van de workshop

 Een aantal van onderstaande workshops zijn ook erg geschikt voor kinderpartijtjes.
Dit zijn onder andere het bewerken van kleine sieradendoosjes, waarbij de kinderen een wit doosje krijgen en vervolgens aan de slag gaan met plaatjes, verf en strass steentjes.
Alle kinderen gaan naar huis met iets waar ze trots op zijn.
Ook het bewerken van kleine bloempotjes is erg geschikt voor kinderen.
Ze maken van een saai wit potje een kleurrijk geheel en elk kind maakt weer iets anders, wat erg leuk is om te zien.

Ook stoere jongens vinden beide workshops leuk! In de bloempot kunnen ze hun stiften doen en de sieradendoosjes zijn ideaal voor het opbergen van voetbalplaatjes of knikkers!

Voor informatie over de verschillende kinderthemafeestjes vragen wij u contact op te nemen via het contactformulier.

 Voor elke workshop geldt een maximaal aantal deelnemers van 6 personen ! 

Wij rekenen geen reiskosten maar hebben voor alle workshops een start tarief van 15,00 euro.! dit is een vergoeding voor materiaal en verzekering . 
                                 

       dieren maskers workshop foto collage ,met een varken ,een beer,een kikker en een leeuw erop                       workshop tassenhanger maken. verschillende dames aan tafel die met hulp van kralen en linten een kleurige tashanger maken.                     collage met 8 vakken waarin verschillende afbeeldingen van zeephangers en zeepkettingen.   resultaat