Gastenboek

Wij horen graag wat U van onze producten, workshops en webwinkel vindt..
Laat een reactie achter in ons gastenboek.

Alvast heel erg bedankt.
Team De Geschenkerij.nl

22 Reacties

admin
09 februari 2011
1
mooie winkel mama
gré van veenendaal
30 december 2012
1.1
hoi Lidewijde, naar aanleiding van je enthousiaste verhaal van gisteravond, heb ik even een kijkje genomen op jullie mooie, vrolijke en uitgebreide website. Ik wens je hier veel plezier en succes mee!!! gré van veenendaal
cathelijne
09 februari 2011
2
ziet er goed uit deze webwinkel!
admin
09 februari 2011
1.2
dank jullie wel :-)
MARTINE WIM
10 februari 2011
3
Even je winkel-in-opbouw bekeken samen. Ziet er vrolijk en uitnodigend uit. Je hebt best al veel in de steigers gezet, we zijn erg benieuwd naar het vervolg. Gefeliciteerd en HÉÉÉÉÉL VEEL SUC6 gwenst!
Christa
16 februari 2011
4
Hey Lidewijde Helemaal toppie. Ben blij dat het nu eindelijk voor je gaat beginnen!!! En dat je maar veel leuke mooie dingen mag maken en dat het een suc6 wordt (twijfel er niet aan!)
ikke
21 februari 2011
5
ik vind die verftube-traktatie helemaal geweldig, maar die muizen ook. allemaal heel origineel en leuk hoor.
Lisette
17 maart 2011
6
Lieve Lidewijde, Gefeliciteerd met je officiele site!!! Ziet er goed uit, ga vast een x iets bestellen haha! Zet m op!! Liefs Lisette
Christa
19 maart 2011
7
Lidewijde heeft voor mijn dochter haar 8e verjaardag hele leuke High School Musical traktaties gemaakt. Ze vond hem helemaal super en de kids uit haar klas ook. Kreeg complimenten van de meester. Lidewijde ga zo door en ik weet je voor de volgende verjaardag weer te vinden!!!!
martien lenie
24 maart 2011
8
Hallo Lidewijde, wat een mooie winkel heb je gemaakt, prachtig.Supergaaf, en als wij nog kind waren, wilden wij graag jouw surprises uitdelen! Veel sukses gewenst.
Bernadette
26 maart 2011
9
Ziet er mooi uit! Veel succes!!!!
Susan
04 mei 2011
10
Wat een leuke site en wat een creativiteit! Geweldig! Heel veel succes!!!
Alina
28 mei 2011
11
Wat een geweldige site, echt heel erg mooi!!! Ik ga de link op mijn hyves zetten! Succes xx
lidewijde
15 juni 2011
12
dank voor alle lieve reacties.ik hoor graag wat julle ervan vinden.en of alles naar tevredenheid is gegaan.groet lidewijde. alina: dank je voor het doorgeven van de link.
Luzac College 's-Hertogenbosch
16 december 2011
13
Wat een uitkomst! Ondanks dat we hier op school geen kleine kinderen meer hebben rondlopen wisten jullie voor ons een aanbod 'op maat' te maken! Helemaal geweldig! Levering is goed verlopen, ziet er goed uit...... zonder twijfel gaan we bij jullie terugkomen als we nog ziets nodig hebben!
Nannie
03 januari 2012
14
Leuke site, Lidewijde en leuke dingen. Jammer dat ik hier zo laat achter ben gekomen maar wie weet heb ik nog eens wat nodig van je site.
Sylvia
15 januari 2012
15
Ik sluit me aan bij Nannie. Wat een uitkomst en wat een service! Bedankt dat het zo snel geregeld kon worden en wat mooi zagen de kikkers eruit. Kaartjes op het dagverblijf achter gelaten want die waren ook erg enthousiast. Vast tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Sylvia
Riëtte
03 februari 2012
16
Wij hebben vandaag de schepjes, voor het afscheid van mijn zoontje op de creche, ontvangen. Ziet er geweldig uit! Bedankt voor de snelle actie en service. Met vriendelijke groet, Riëtte
Evelyn
12 februari 2012
17
Hoi, ik heb ivm de geboorte van mijn dochter een prachtig luierbedje gekregen van Sabine, gemaakt door jou. Ik ben er erg blij mee, super leuk en origineel! Ik ga de site zeker weer bekijken als ik zelf eens een kadootje nodig heb!
yvonne engelbertink
28 juli 2012
18
hoi lidewijde ik ben buurtvrouw van cathelijne ik vindt je side geweldig koop wel een keer bij je als cathelijne niets heeft gr yvonne
Jasper wagenmakers
05 maart 2013
19
Hoi lidewijde. Wij hebben vorige week de afscheidshandje uitgedeeld bij het afscheid van onze dochter van het kinderdagverblijf. Wat zag het er feestelijk uit! De kindjes hebben genoten van de lekkere koekjes. Wat een super uitkomst als je zelf weinig tijd hebt ( en weinig creativiteit :-)). We gaan zeker nog een keer naar je website bij de volgende verjaardag. Hartelijk dank.
admin
05 maart 2013
1.19
Hallo Jasper , Fijn dat Kiki en de andere kindjes zo blij waren met de traktatie. Bedankt voor je reactie. groeten Lidewijde.

Reageer

Annuleren